Målar av min vän

Jag har försökt lära mig att använda min ritplatta på sistone även om den krånglar rejält. Jag har till och med gett mig in på att försöka rita av min vän och jag måste säga att än så länge så går det rätt så bra. 
 
Det är dock lite trögt att det inte funkar riktigt så som det ska med plattan. Vet inte om det har att göra med att min dator inte klarar av det eller att mitt ritprogram är för dåligt. Den känner liksom inte tryck, om man säger så. 
 

Ugh, mata hästar

Som sagt så har jag ju varit borta från SSO ett tag på sistone och jag måste säga att nu när jag börjat spela igen så insåg hur mycket jag avskyr att ta hand om mina hästar. Vem orkar lägga ut starcoins på att mata hästar bara för att få dem lite snabbare, jag menar hästen dör ju inte. Dessutom så tror inte jag att jag någonsin kommer att vinna någon tävling iaf, så varför ens försöka vara snabb.
 

I´m back again

Efter vad som verkar som den längsta bloggpausen i bloggpausens historia så är jag tillbaka igen. Jag har inte orkat blogga på sistone eftersom jag varit så trött och helt enkelt saknat inspiration. Men nu känner jag att jag äntligen orkat att ta tag i bloggen igen och jag tänker börja med en ny höstdesign, för det är ju trots allt höst nu. Inlägg borde också komma upp som till veckan igen.