Massa roligheter!

Nu är det höstlov för de flesta där ute, vilket är så jäkla härligt. Speciellt för mig då det är så himla härligt att slippa lägga en enda tanke på skolan för tillfället. Det har varit så många uppgifter och läxor förra vecka, speciellt efter att vi praoade vecka 42. 
 
Annat roligt är att bloggen fyller hela 1 år idag! Det har varit många pauser, några korta och några långa, men även tider då jag brunnit för bloggandet. Tänk vad snabbt tiden går. Detta har varit ett härlig år och jag hoppas att bloggen blir kvar i åtmindstone ett år till! Med detta vill jag även säga att denna gång så ska jag verkligen lägga ner mitt yttersta till att försöka få upp åtmindstone några inlägg i veckan här på bloggen. Det har varit trögt på sistone, men jag tycker det är onödigt att blogga om jag helt enkelt inte vill lägga min tid på det för tillfället. Känner dock nu att intresset börjar komma tillbaka.
Detta ska firas med lite throwback i arkivet

 
Under detta år har jag lärt känna många människor, varit med i mängder av klubbar och framförallt, hunnit byta hårstilar så det räcker och blir över. Ett helt fantastiskt år...
Namn:
Kom ihåg mig??

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/URL:

Din kommentar:

Trackback