Bloggen är tillbaka!

Åh vad skönt det känns att bloggen äntligen är tillbaka. Det var nämligen så att i tisdags när jag skulle logga in på bloggen för att färdigställa min vinterdesign så visade det sig att mitt konto här på blogg.se blivit avslutat och därmed min blogg och alla mina testbloggar. Jag vet inte hur detta gick till och jag vet inte varför, men kontot var iaf borta. Jag fick alltså mejla deras kundservice och idag fick jag besked om att mitt konto blivit återställt. 
 
På toppen av detta så blir min dator bara sämre och sämre. Jag har ju tidigare klagat över att den är så dålig etc. Men nu tror jag snart att jag bryter ihop. Varje gång jag startar datorn så måste jag ta igenom ungefär fem stycken blåskärmar innan datorn äntligen kan sluta stänga ner sig själv. Så just nu så har jag i smyg laddat ner Fraps på pappas dator och sitter nu och spelar här istället.
 
Under dessa två dagar har ju rätt så mycket hänt. Dinodalen har öppnat och vi har nu även fått reda på att en helt ny ras, Fjordhästar, ska komma redan den 10e December, jag vet inte ens hur jag ska beskriva min lycka och glädje just nu. Det enda dåliga med det hela är att jag inte har haft någonstans att skriva av mig om allt detta, vilket har gjort mig lite galen.
 
Dock så är bloggen nu tillbaka igen och jag ser fram emot att få slänga upp min vinterdesign snart!
Namn:
Kom ihåg mig??

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/URL:

Din kommentar:

Trackback