Ett dilemma

Okej så jag och Lily har en diskussion vardera bilen som kör runt i Silverglade är blå eller lila. Själv så håller jag på lila. Den ser ju lila ut.
Men jag tänker fråga er också så ni får delta i diskussionen. Så vilken färg är bilen, lila eller blå?
 

Något jag saknar i SSO

I SS-spelen så har karaktären förmågan att använda skyffeln när den mockar. Alltså, den rör på sig med skyffeln i handen, så att det ser ut som att den mockar. Precis som i SSO så kan man rykta, borsta och mata hästen och karaktären rör sig när den utför dessa sysslor. Men jag saknar verkligen att karaktären ska mocka med skyffeln. Istället så står våran karaktär bara där bredvis dynghögen medans den "mockas" bort. Det skulle skänka så mycket mer liv åt spelet om denna lilla rörelse kom. Det är kanske inte mycket för världen men det gör så stor skillnad. Det är nog faktist det jag gillar mest med själva SS-spelen. Allt annat är urkasst jämfört med SSO. Grafiken och hästarna och ryttarens sits har förändrats mycket. Själv känner jag att jag uppskattar vad vi har i SSO mer efter att jag spelat igenom ett av de andra spelen. Förutom just stallsysslorna, som är dötrist i SSO. Jag gör det endast för att kunna samla JS.
Märk väl skillnaden:
Bild från SS
 Bild från SSO
 

That ugly yellow hat

 

Reklam för SSO

Det känns så härligt att det börjar komma mer reklam för SSO. Har sett det flera gånger förut och tidigare idag så kom det även upp när jag så ett klipp på Youtube. Tycker att det är bra att SSO börjar göra sig mer hörda bland folket. Det är så viktigt att fler får uppleva detta fantastiska spel!
Reklam från idag.

Ugly hat challenge

Man kan ju se på många SSO-bloggar att det pågår många så kallade "ugly hair challenge". Jag ville göra något liknande och tvingar därför Lily att ha på sig den gula vintermössan tillsammans med mig. Själv tycker jag att vi har för fabulösa hår för att kunna byta ut dem. Så den gula mössan funkar bra. Vissa kanske inte anser den mössan som ful nu, men det gör vi. Lily som är en liten lömsk filur hade såklart redan en gul outfit att matcha den "fula" mössan med, medans jag själv var tvungen att kuta runt i affärer och rota i min garderobs mörkaste vråer för att hitta något acceptabelt. Ironiskt med tanke på att min favoritfärg är gul. Dock som den glömska människa jag är så får ni ingen bild på min mycket vackra outfit. Det kanske är ödet som talar till mig, haha.
 
EDIT: Ni fick en biiild!
 

Tråkigt

Jag lämnade in min sista läxa/arbete idag, vilket betyder att jag nu är helt ledig om eftermiddagarna. Vilket betyder mer bloggning från min sida. Yay!
 
Är det bara jag som fullständigt skiter i att mata mina hästar nuförtiden? Jag orkar liksom inte slösa JS på det. Hästen dör ju inte så då spelar det ingen roll att den är lite långsammare. Dessutom så har jag börjat slarva rejält med levlingen. Hade min rutin ett tag men den föll ganska snabbt. Känner mig allt för trött när jag loggar in för att kunna köra mer än några lopp innan jag tröttnar. Speciellt när någon av mina vänner loggar in. Då blir det så att jag ställer mig mitt ute i ingenstans och chattar i någon timme. Vilket jag kan garantera är mycket roligare än att levla.
(Låt inte bilden lura er, den pryder bara inlägget) Kan ju även passa på att säga att jag och Lily har tagit vår somriga flykt till Fort Pinta stall där vi ska spendera våran tid just nu. 

Bara för att alla andra gör det

Eftersom nästan varenda bloggare jag följer tipsar om detta forum så var jag bara tvungen att kika in... OCH NU ÄR JAG FAAAAAAAAAAST *-*
Klicka på DEN HÄR LÄNKEN för att komma till forumet

Min måne

Tog och gjorde klart denna redigering som jag nämnde i ett tidigare inlägg. Har förträngt den helt och hållet så nu kände jag att jag bara ville få den klar. Den blev inte så lyckad, alls, men jag provade det här med skugga. Det vart inte heller så bra men det får duga. Kanske gör en ny nån gång.

Ugh feber

Har världens jobbigaste förkyldning. Det började igår morse då jag hade ont i halsen och var snorig. Dock så gick jag till skolan ändå eftersom jag skulle köpa en present under eftermiddagen till min vän som fyllde år i måndags. Det vart dock värre under dagen och mot kvällen så hade min lilla förkyldning utvecklats till en feber med ont i huvudet, täppt i näsan, slemhosta och jätteont i halsen. Det konstigaste var nog att jag frös fast det var runt 27 grader ute. Mår lite bättre nu efter att jag sovit ett tag så jag kommer nog orka med att gå min väns kalas/fest/middag. Jag måste ju ge henne hennes fantastiska present. Om jag så dricka tio koppar örtte för att kunna gå dit så kommer jag att göra det. 

Tinkeeeeeeeeer ♥

Ser man på... Detta är mycket bättre än att folk ska börja rota i spelfilerna. Hade varit ännu trevligare om det hade kommit som en överraskning, men nu är ju det förstört.
 
Måste ändå säga att jag äääääälskar den. Och den har inte frieserman heller! :DDD

Yuhu

Denna bloggen var ju lika tom som Saharas öken. Nej men jag har inte riktigt haft någon blogglust den här veckan. Har fixat lite skolsaker (det där var en komplett lögn). Det har varit jättesoligt och runt 25-30 grader här. SOOOOLSKEN! Och jag har solat och försökt bli brun fast jag inte blir det. Så jaaaaaaaaa... snart är det sommar va? Kollade faktist inte på de nya uppdragen förrän idag men jag måste säga att det så roligt att vi får tillgång till fler avlägsna och mysiga ställen i SSO. Verkligen välbehövt må jag säga. Som sagt förut så kommer det att bli lite dött här på bloggen fram till sommarlovet men ni får stå ut.
 
Kom dock att tänka på att de flesta bloggare, även jag, brukar be om ursäkt för att det har glömt eller inte orkat uppdatera bloggen. Nu så är det slut med det. Har aldrig bloggat för att få läsare, utan för att jag själv vill ha någonstans att skriva av mig om detta spel. Då är det ju inte så rättvist mot mig själv att jag inte uppdaterat bloggen så att ni har nåt att läsa. Känner att detta har varit helt idiotiskt av mig.
 

Förbannad katt

Nu har vi kommit hem efter vårt besök i Hudiksvall. Doris fick spunk på väg hem och försökte ta av sig sin tratt och sparkade hejvilt runt i hennes bur. Tycker att det är så synd om djur med tratt men den här gången så behövs det verkligen. Det konstiga var att det var meningen att hon fortfarande skulle vara lite drogas på vägen hem. Det märktes dock inte. Men nu är vi i alla fall hemma och hon är så förbannad på oss så hon går runt och morrar och stirrar ondskefullt på oss med hennes friska öga.
Märk väl den onda blicken...
 

Troligtvis bloggfri dag

Ska till veterinären med min katt så det blir lågt med uppdatering. Kommer att få ta ledigt från skolan och jag och mamma kommer att åka ner till Hudiksvall. Katten ska operera sitt öga eftersom det fått en inre blödning. Vi får se om jag hinner blogga något under kvällen men troligtvis inte.
 
På återseende!

Fredag!

Har inte bloggat rejält på någon dag nu. Det är mest tidsinställda som gäller just nu. Grejen är inte att min blogglust försvunnit eller att jag inte villl spela SSO längre. Utan jag har helt enkelt inte tid just nu. Det är hemskt tråkigt, men det kommer att bli lite halvtråkiga inlägg inom den närmsta tiden. Suck... Det är iaf fredag och superbra väder! Jag och min kompis höll på att dö av värmeslag på väg hem från skolan. Luktade som 10 män efter en hockeymatch när jag väl var hemma, haha. Håller även på med en (mycket enkel) redigering på Moon. Har aldrig tänkt på att jag faktist aldrig gjort en redigering av honom. Det känns lite synd, även om jag inte redigerar så himla mycket. Dock så får alla projekt läggas åt sidan eftersom jag kommer att ha fullt upp med att koda den närmsta tiden. Min mamma har nämligen alltid varit mitt försöksoffer så varje gång jag gjort en design så har jag skrikit åt henne att komma och kolla. Så nu har min mamma bestämt sig för att hon vill att jag ska designa/koda hennes hemsida till sitt företag som hon håller i på sidan om. Mot en högre månadspeng. Jihaaaaaa! Känner att detta kommer att bli såååå kul.
 
Nu ska jag försöka avsluta detta inlägg som blev långt fast det inte skulle vara långt. En mygga håller nämligen på att äta upp mig just nu så jag ska försöka fly ner till min familj för att se på lite film. FREDAGSMYYYYYYYYYS...
 

Dalton - Äggknäckaren