Vadå gillar rosa?

 
Okej, så detta skulle alltså bli ett sånt där inlägg där man skriver en liten titel och lägger dit en bild. Men sen tog jag en närmare till på bilden och ni kan jag inte hålla mig för skratt! Det ser ut som om Persephones framben är ihopbundna och att hon är på väg att falla omkull. Haha!
 
Nu när vi ändå är igång, så kanske jag ska berätta att jag har sån himla stor bloggtorka just nu. Så än så länge så är alla inlägg grymt tråkiga, helt utan något som kan fånga intresse hos läsare. Vill så gärna typ kasta mig in i en diskussion om ditt och datt, men jag har ingen aning om vad! Det finns så mycket, men jag vet inte vad folk villl höra mina åsikter/tankar/funderingar om. Så har ni några ideér om vad ni vill höra så snälla, säg det via en kommentar eller något! Det skulle verkligen göra min dag att få lite ideér från er! Det är så tråkigt att skriva tråkiga inlägg att jag hellre låter bloggen stå tom, men det är ju inte heller så värst kul. 
 
SÅ KOM OCH BLI MIN RÄDDARE I NÖDEN, eller nåt!

Fejjan

Tog mig äntligen i kragen och skaffa mig en facebook-användare till Luna också! Så nu är jag med igen. Inget kan stoppa mig för jag älskar sociala medier ♥♥
 
Som min vän skulle ha sagt: "Följ inte strömmen! DÖÖÖÖD FISK!"
 
Om ni känner för det så får ni gärna adda mig :D

Dags för huvuduppdrag?

Jag tror nämligen att det är dags snart. Det var ju ett bra tag sen man fick höra något om huvuduppdragen nu. Herman fortsätter att gömma sig i sitt hus och vart tog egentligen borgmästare Goldspur vägen? Jag tror nog att alla vill veta vad som händer härnäst. Vad händer egentligen med Anne och Lisa, de har ju varit borta ett bra tag nu. Samtidigt så springer Lisas häst Starshine runt i Gröndalskogen. Snart måste ju teamet hunnit iaf en liten bit längre på storyn. Vi kan ju inte vänta mycket längre snart! Dessutom så händer det ganska många saker i SSO. Folk vill veta varför Jorvik city är på kartan och varför Det urgamla trädet helt plötsligt ser annorlunda ut. Linda har även flyttat på sig till en annan plats på Vingården. Det är ju ett konkret bevis (säger man så?) på att fler huvuduppdrag komma skall. Vi kanske till och med får lära oss att bemästra samma kraft som Linda besitter. Åh, jag vill så gärna veta vad som kommer att hända. Jag vill veta vad som händer med Dinodalen! Och Djävulsklyftan som tydligen ligger bakom grinden i Jarlaheim. Är det inte dags för Lisa och Starshine att återförenas med varann? Eller ska han få springa runt där i Gröndal i ännu några månader?
 
Även om jag fruktar att vi kommer att få stå ut med små uppdateringar (påskharen) ett bra tag till, så är det ändå så många frågor angående storyn som jag behöver svar på!
 
Vad hoppas ni ska hända inom huvudstoryn framöver?

En annan liten snabb sak

Nämen oj! Satt och knåpade lite i koderna imorse eftersom jag nu är så onöjd med min nuvarande design och så POFF så hade jag knåpat ihop en helt ny! Gick lite utanför min vanliga mall och bestämde mig för att prova lite nya saker. Så ja.... Nu har jag en ny design som jag dessutom är mycket mer nöjd med!
 
Vad tycker ni? Är det något jag borde ändra?

Aldrig nöjd

Vad trött jag är på mig själv. Ännu en gång så sitter jag och kodar ännu ett nytt färgtema till bloggen. Jag blir liksom aldrig nöjd med något som jag gjort, men den här gången så siktar jag på något mindre färgglatt och mer neutralt. Hoppas att det blir fint, för annars så blir jag galen! Gaah! Tidigare så har jag ju haft både lila, blått och nu grönt alltså. Känns som att jag byter för ofta. Folk är nog säkert redan trötta på mig. Men men, det får bli som det blir nu.

Mitt svåraste val hittils

Nu är det gjort. Jag är nu officiellt klubblös. Har mött så härliga människor och skaffat mig vänner för livet. Första klubben jag verkligen känt mig hemma i. Men nu var det dags att gå vidare.
 
Min familj kommer alltid att finnas i mitt hjärta ♥

Levling på shemat

 

En liten snabb sak

Satte mig ner och redigerade lite snabbt på en bild som jag tog häromdagen. Tyckte det blev rätt så fint faktist. Har bara målat om håret, mjukat upp kanterna och även lagt till linsöverstrålning. Allt är helt klart lättare sen jag laddade ner hårpenslarna. Fast det skulle ju såklart bli ännu lättare med ritplatta, även om jag nu inte har det.
 
 

Älskar denna bilden

...så fin!

Omg!

Såg uppdateringen, och gosh va söta hästar! Men... Marknad? Vad hände med Tinker som alla snackade om? (Sad girl) 
 
Har även hört att alla hästar rör sig. Jaaaaaa! Hoppas nu att detta är säkra källor...

Hur man flyttar kroppsdelar/Ritar hår

 
 
 
Jag vet att det blev världens sämsta redigering, men det var ju under stress som jag nu gjorde den. Gimp kan ni ladda ner HÄR och hårborstarna hittar ni HÄR.

Suck...

Att det ska ta så lång tid att ladda upp en video på youtube! Är igång nu och det är bara 20 min kvar men jag tror inte att jag står ut mer! Gaaaah! Och videon fick massa musik från förr-förra sommaren så det var det enda jag hade på min dator. Så, vi kan sammanfatta det som att videor inte är min grej. Alls. Då filmar jag hellre när jag äter mjöl och lägger upp det på min IRL-blogg. Som nu tyvärr måste bytas ut eftersom den kraschat -.-'' Så detta är minsann något jag inte gör om. Plus att min mamma tydligen bestämde sig för att störa under tiden jag redigerade, så jag skrek i panik medans hon pratade med mig om tvätten. Som sagt, suck...
 
EDIT: DEN ÄR UPPEEEEEEEE!

Hmm...

Sitter och klurar lite på hur jag ska göra den där steg-för-steg saken. Några ville ju veta hur jag flyttade kropssdelar OCH hur jag redigerar hår. Så nu försöker jag fundera ut ett sätt att göra det. Troligtvis blir det en video med text som förklarar hur man gör. Så nu är det väl bara att ta fram screencast-o-matic igen!
 
Åter till att klura. Jobbeli jobbeli jobb!

Jorvik City

 
Min första tanke när jag såg färjekartan var "OMG JORVIIIIIK CITYYYYYY!!!!!!! JAG DÖÖÖÖÖR!". Först så trodde jag ju, som många andra, att Jarlaheim skulle vara Jorvik city. Man har ju fått höra talas om Jorvik city några gånger då de nämnt de i spelet. Om jag inte minns fel så har väl Lisa spelat i Jorvik city med sitt band? I alla fall, efter att jag spelat igenom mina SA-spel (tack till Esmeralda Silverforce) så ser jag nu framför mig köpcentret i SA, där man kan uppträda och även shoppa. Så nu lääääääääängtar jag sååååå mycket efter att se hur det kommer att bli. Dock så hoppas jag fortfarande på att vi ska få se Dinodalen, andra sidan av Skördebygden och även kanske lite mer av Pandoria. Det har ju pratats länge om Dinodalen och om det ska komma några som helst nya områden så hoppas jag att det blir det. För jag menar, hur cooooooolt vore det inte med en Dinodal? Helgrymt skulle jag säga! 
 
Sen får det gärna komma en Jorvik city. Jag hoppas dock på att staden ska vara mer än bara ett köpcentrum. Typ en stor stad med vägar och byggnader, där man kan åka buss/spårvagn. Och så kan man ta färjan dit (helst utan häst då). Det skulle vara så azum! Gaaaah! Kan inte vänta :DDDDDDDDDDDD
 
 Köpcentrumet i Star Academy.

Wow!

Kollade just på statistiken för de senaste dagarna! Även om jag inte lagt upp några inlägg alls de senaste dagarna, så känns det hur kul som helst att vissa av er fortfarande kikat in här. Det gör mig lycklig! Ger mig en mening att blogga mer. Det är ju fantastiskt att veta att folk läser min blogg! Wiho =D (Happygirl)