Funderar på detta med domän

Om bloggningen går framåt något mer i sommar så tror jag faktist att jag ska satsa på att kanske köpa ett domän. Vet dock inte vilket, för snowwatcher.se lockar inte direkt...

Beroendet är tillbaks

De som följer denna bloggen har märkt att jag inte bloggat på, låt mig se, 5 dagar ungefär. Anledningen till detta är att jag jobbat lite på de tidsinställda inlägg som kommer upp när jag drar på semester att jag helt glömt bort de vanliga inläggen. Hehe ops! Jag har även ännu en gång blivit besatt av TS3 och spelar alltså de dygnet runt just nu. Så varje gång jag har tid för dator så blir det Sims. Dock när jag spelar SSO så sitter jag vid pappas dator (för där har jag mina Sims) och eftersom det inte är min dator så får jag varken ladda ner Gimp eller Fraps. Vad är då vitsen med att fota???? Dock slängde jag in en screenshotad och paintad bild här. 
 
Skulle några bilder från mitt Sims vara av intresse?

Frågor om bloggdesign.

Nästan varje dag får jag minst 5 frågor angående om jag kan göra bloggdesigner åt folk. Men till alla er som frågar - Nej, jag gör bara designer åt mig själv och åt mina vänner. Jag har inte tid eller tålamod nog att design åt andra då jag inte tycker om att gå efter andras önskemål. Jag vill helt enkelt sätta min egen prägel på saker, kanske prova några nya ideér. Men om inresset finns och om ni vill det så kan jag försöka göra en "designtips". Men det beror på om någon faktist vill ha det. Det är ingen idé för mig att spendera tid till att skriva sådant som ingen har någon användning av.
 
Skulle ni vilja ha en "lär dig koda webbdesign"? Isåfall vad vill ni lära er?

Vad vill ni läsa om?

Jag åker ju iväg på en 3 veckors semester till min stuga den 8 Juli. Därför håller jag på och skriver tidsinställda inlägg så jag håller på och blir galen. Allt från bildinlägg till andra små fixideér. Men nu har jag lite torka angående vad jag ska blogga om. Så därför frågar jag er vad ni vill läsa om när jag är borta. Ge mig förslag på inlägg så ser jag till att ni får läsa om det.

Lunas nya ansikte

Har tidigare haft ett mer svart smink med eyeliner åt Luna eftersom jag då tyckte att det passade bäst till hennes hårfärg. Har dock länge funderat på att byta smink eftersom just detta får själva ansiktet att se så mycket blekare ut jämfört med resten av kroppen. Sagt och gjort - Luna har nu ett nytt och fräscht fejs. 
 

Ugh

Igår var det ju midsommar så GLAD MIDSOMMAR! Jag hade det iaf jättemysigt med några andra i släkten. Min kusin hade åkt hit med sin flickvän från Göteborg så det var lite extra roligt. Dessutom så är min kusin en riktigt nörd när det kommer till spel och appar till mobilen. Han fullkomligt älskar spel. Så varje gång jag möter honom så har han alltid runt 5 nya spel som han bara måste visa för mig. Ibland är släkten bara för härlig.
Dock så tycker jag att sommarlovet inte riktigt börjat än eftersom det fortfarande är så dåligt väder. Det är kallt, grått och molnigt ute. Jag saknar solen och att man borde kunna bada utomhus nu utan att behöva tacklas med köldskador.

Massor av speeeel

Begav mig på expedition till min systers rum idag för att leta reda på lite spel. Både jag och min syste var som tokiga i spel när vi var små så jag tänkte att det kanske skulle vara roligt att leta reda på dem. Några av spelen jag letade efter låg tyvärr på vinden men jag hittade faktist några av mina gamla favoritspel - Ice Age 2 och Madagaskar! Satte mig direkt och installerade Ice Age. Efter en hel dag med att frenetiskt sparka på isbjörnar och blå sabeltandade vargar så kan jag stolt säga att jag har för första gången i mitt liv spelat ut detta spel själv. Jag kan dock inte förstå att det här spelet är för barn. Man får ju spela som den lilla ekorren med vassa tänder och jämfört med alla andra djur så är den ju rentav försvarslös. Men man kan tydligen både rida på fåglar, hoppa på lava, utforska ett havsmonster inifrån, slåss mot jättespindlar och dessutom knocka både vargar och björnar. Jag måste säga att jag aldrig någonsin varit så livrädd över ett spel. MAN BLIR RÄDD NÄR ISBJÖRNAR SPRINGER OCH SLÅR EFTER EN. Vet ni förresten hur många gånger man kan dö på en bana? Alldeles för många gånger...

1 år!

Idag har jag spelat SSO i hela 1 år! Det känns så fantastiskt att jag har hittat något som jag tycker är roligt och intressant. Och tänkt hur jag har utvecklats på det här året. Jag har skaffat massor av nya vänner, förlorat många, varit med i massor av klubbar och själv ägt några. Jag har fått ta del av en fantastisk spelstory och varit med om mer än 50 onsdagsuppdateringar. Jag har gått från stil till stil. Från brunt hår, till svart, till rött, till blont, till blont igen, till orange, till lila, till brunt och till lila igen. Jag har köpt kläder, skapat en stil och ett namn till mig själv. Jag har köpt hästar och försökt spara mina SC oändligt många misslyckade gånger. Jag har suttit och chattat i timtal om helt onödiga ämnen. Men ändå. Här är jag fortfarande framför datorskärmen. Bloggar och spelar ett spel som jag älskar. Här sitter jag och planerar inte att överge detta spel på åtmindstone 1 år till. Ser ni vad långt jag har kommit med detta? Under detta året har jag utvecklats så mycket. Bara genom att chatta med andra personer så känner jag att jag på något sätt är mer mogen än vad jag var förut. Så ett stort grattis till Luna som nu är 1 år äldre! 
 

Jorvikisk tjej

 

Jag skådar...

...en Jorvikisk nationaldräkt! Wooooooooooow! Me want.
Bara jag som tycker att det där ser ut som en ny hårstil? Eller en bättre version av det vi har...

Onsdag igen

Nu var det ännu en gång onsdag. De som har läst på SSO´s facebooksida eller bara är allmänt smart nog för att veta att det snart är midsommarafton förstår nog att det ännu en gång är dags för en midsommaruppdatering. Detta är bekräftat av SSO teamet redan då de skrivit detta på deras facebooksida. Jag måste säga att jag verkligen ser fram emot detta. Jag som älskar när de gör uppdateringar efter högtider. Jag minns ju att förra årets midsommar firades med sång och dans runt en midsommarstång, en brasa, ett buffébord och att man även fick en krans till både häst och spelare. Det var så himla mysigt. Jag saknar det så myckeeeeeeeeeeet.

Gissa vad jag gjorde nu?

JAG SKAPADE EN KLUBB! Fast dock så är det en chattklubb för oss människor som vill umgås, chatta med azum medlemmar och kanske diskutera konspirationsteorier. Alltså inga event och ingen press på att man ska vara aktiv. Jag själv bjuder in de personer som vill vara med och jag kommer varken göra reklam för klubben eller bjuda in personer på måfå. Personer i klubben får själva rekomendera den till sina vänner eller så bjuder jag endast in de som söker en sådan klubb och alltså frågar mig om de får gå med. Om det inte funkar med en medlem, alltså att denne inte uppför sig på ett respektabelt sätt, så kommer denne att avlägsnas. Det är då inget personligt men jag anser att personen inte är rätt för klubben.
 
Vad heter då denna mystiska random klubb? Jo det är så att detta namnet har jag haft på en tidigare klubb och jag gillare det väldigt mycket, därav fick klubben heta just Frost Guards, eftersom det är så azum!
 
Ni får gärna gå med om bara ni kontaktar mig först! :)

Bilder från hemsidan

Här kommer några bilder från SSO´s hemsida. Tyckte att just headerbilderna var så vackra. Alla bilder är © till Star Stable Entertainment AB.
 

Bloggen tog ut obestämd ledighet

Jag har äntligen sommarlov. Egentligen fick jag det i fredags men som ni kanske märkt så glömde min glömska hjärna bort att jag hade en blogg som borde uppdateras. Har faktist inte använt datorn på några dagar eftersom jag och 2 andra kompisar har ett PLL-maraton. Så vi kan säga att vi har suttit vid TVn största delen av dagarna. Vi tar dock en paus nu då det är massa födelsedagar och midsommar på gång. Såhär i lagom tid till sommaren så trodde jag ärligt att jag skulle få mer tid till datorn men jag har märkt de senaste dagarna att jag hellre sover ut och njuter av vädret utomhus. Måste dock erkänna att jag är motsatsen till social så att umgås med så många människor så många dagar i rad har gjort mig lite galen, haha. Men jag ska försöka fixa lite tidsinställda inlägg och försöka blogga lite grann under de veckorna innan jag åker iväg till min stuga.

Åhmajgaaaad

Ser ni denna vackra hemsida???? Åhh detta kommer helt klart att locka fler läsare till spelet!
Det ser så proffsigt och snyggt ut nu (y)