Bloggutmaning dag 20 - Jag och SSO

Jag gillar SSO. Mycket. Under detta år som jag spelat så har min kärlek till detta spel vuxit sig större. En vacker dag kommer jag säkert sluta spela, men just nu så kommer jag nog hålla på ett bra tag till. Även om detta med att skriva bra texter kanske inte direkt är min grej så kommer jag absolut att hålla fast i mitt spelande och min blogg. 
 
I hela mitt liv har jag spelat datorspel. Ända sedan jag var mindre så har mina föräldrar praktist matat mig med PC-spel. Jag är fast i spelens värld, kan man säga. För mig är SSO precis som med böcker, man kan smita iväg från verkligheten. Man kan vara någon annan och man kan helt enkelt slappna av eftersom man vet att det enda som betyder något är din personlighet. Inte hur vacker du är eller hur mycket pengar och vänner du har. Och det mina vänner, är något som jag uppskattar med SSO.  
 
 
Och bara tanken på att jag tar mig tid och skriver ner detta förklarar ju på ett sätt vad tycker om detta spelet. Jag och SSO hör ihop.

Bloggutmaning dag 19 - Ett uppdrag jag hoppas på

SPOILERVARNING PÅ HUVUDUPPDRAGEN FÖR ER SOM INTE GJORT ALLA ÄN!
 
Det uppdrag som jag hoppas på nu är faktist en uppföljare på huvudstoryn. Just det jag hoppas på är att man ska kunna få upptäcka den helande kraften. Kanske att man får springa runt och rädda livet på små söta ankungar eller något liknande. Poängen är bara att man får öva upp så på det, precis som man fick göra med solkraften. För vi vet ju att spelkaraktären har alla de fyra själakrafterna. Så någon gång kommer vi väl att få upptäcka den helande kraften som Lisa besitter med tanke på att vi faktist har hittat henne nu.

Bloggutmaning dag 18 - En funktion jag hoppas på

Klubb/grupp mejl. Eftersom jag inte kommer på något annat så får det bli det. Dock så skulle jag faktist ha rätt så stor användning av det. Det är ju rätt så jobbigt att behöva skicka exakt samma mejl till flera personer. Så om den funktionen kom så skulle jag hoppa av lycka, typ. Men ärligt, jag känner att riktigt stora klubbar kan ha användning av denna fuktion. Eller om det är så att man måste diskutera något med flera av sina vänner så är det ju händigt att man kan starta en gruppmejl iställer för att man ska behöva vänta på att alla andra ska logga in.

Bloggutmaning dag 17 - En funktion jag tycker är onödig

Behöver man ens fråga? Fiske är typ det mest onödiga i hela spelet. Ge mig en bra anledning till varför det finns en fiskefunktion i ett häst/äventyrsspel. Det enda vi gör är att fiska efter fiskar som man aldrig kan fånga bara för att sedan bygga nog med rykte för att kunna fånga en ännu mer svårfångad fisk. VAD HAR DET FÖR BETYDELSE???? Jag förstår inte. Nej, det är helt enkelt onödigt att fiska.
Bild från SSO´s oficiella hemsida.

Bloggutmaning dag 16 - En funktion jag tycker om

En av mina personliga favoriter när det kommer till funktioner i spelet måste väl vara att man kan skicka iväg hästar till Hästön. Jag som är världens drygaste människa missbrukar ju denna funktionen så mycket eftersom jag aldrig matar hästarna så då får de bara stå där i stallet eftersom de är så långsamma. Men då kan jag ju bara skicka iväg dem och så slipper jag bry mig om dem. Yeeeeeee!

Genomgång av mina kategorier

Folk kanske blir lite förvirrade av faktumet att jag har rätt så många kategorier som vissa har lite konstiga namn. Jag har bland annat inte någon "Allmänt" kategori som vissa har. Nu hade jag iaf tänkt att jag skulle gå igenom alla kategorier så att ni vet vart man hittar saker.
Andra spel - Allt om spel (som inte är SSO, SS eller SA) hittas här.
Bilder - Det är alltså här alla inlägg som innehåller bilder hamnar.
Bloggdesign - Här hamnar alla inlägg som rör ämnet bloggdesign.
Bloggen - Om det är något som rör själva bloggen (t.ex. bloggpaus,ny design, nya funktioner, etc)
Buggar - Här finns alla inlägg som handlar om buggar som jag råkar ut för ibland.
Citat - Om jag känner för att lägga upp bilder med citat till så hamnar de här.
Designtips - Om människor vill ha designtips så hamnar designtips här.
EW-Klubb - Alla inlägg som rörde klubben Emerald Whisperers som jag var med i.
Funderingar - När jag funderar över saker som jag kanske vill ska komma till spelet så hamnar de inläggen här.
Hjälpmedel - När jag känner för att hjälpa folk (t.ex. stjärnkartor) så hamnar sådant här.
IRL - Sådant som absolut inte rör SSO utan handlar om mitt liv utanför spelet hamnar då här.
Mina hästar - Här finns alla deskriptioner om mina hästar!
NFA-Klubb - Allt som rör klubben Northern Fighters Army, som jag var medlem i, har hamnat här.
NS-Klubb - Allt som handlar om min tid som klubbdelägare till North Swans hamnar här.
Outfits - Bilder på mina outfits hamnar här.
Redigeringar - Alla mina redigeringsrelaterade inlägg hamnar här.
Star Academy - Allt som jag skriver om SA hamnar här.
Starstable-Årstidsryttarna - Här hamnar allt som rör SS spelen.
Starstable Online - Eftersom denna blogg först och främst handlar om SSO så är detta som min "allmänt" kategori.
Uncategorized - Sådant som inte passar in i någon vettig kategori hamnar här.
Videor - Mina videor finns att finnas i denna kategori.
Åsikter - Mina åsikter om saker som rör SSO.
 

Bloggutmaning dag 15 - Något jag vill köpa

Alla stalljackor? Om det vore möjligt så skulle jag köpa varenda en på samma gång (utom den lila). Jag älskar dem! Speciellt de bruna och svarta som jag velat köpa länge nu. Vi får se om jag tar och sparar till det. 
 

Bloggutmaning dag 14 - Min favoritsysselsättning

När jag spelar SSO så brukar jag oftast levla. Men när jag inte har några hästar att levla så chattar jag istället med folk. Alltså det är så härligt att bara kunna stå mitt ute i ingenstans och chatta med massa azum vänner. Därför har jag också bara personer på min vänlista som jag vet att jag kan chatta med. För ja... jag gillar ju att chatta jag.

Bloggutmaning dag 13 - Den deluxe-utrustning jag tycker bäst om

Den här var svår. Jag äger ju typ ingen deluxe-utrustning men om jag måste välja så får det bli Vingårdens utrustning. Den har riktigt fina färger och både lindor, schabrak, sadel och träns harmonierar med varandra. Jag kanske får ta och köpa hem detta set. 

Bloggutmaning dag 12 - Det deluxe-set jag tycker bäst om

Mitt favorit deluxe-set måste nog vara... Moorlands deluxe-set. Själv så äger jag inget av seten utan bara delar av dem. Men just det setet tycker jag ser så stilrent ut.

Morgon i staden

 

Bloggutmaning dag 11 - Min favoritoutfit

Min favoritoutfit just nu måste nog vara denna med min ljusblå polotröja till. I adore it ♥
 

Bloggutmaning dag 10 - Bästa shoppingstället

Det ultimata shoppingstället är Västkobbens Fiskeby. Vem älskar inte Fiskebyn? Där finns allt som man kan önska sig i typ massproduktion (jag älskar stalljackor). Så det stället är det bästa enligt mig, om jag nu ska shoppa, vilket jag gör ofta, även om jag inte borde.

Bloggutmaning dag 9 - Mitt favoritställe

 Mitt favoritställe måste nog vara alla ställen där det finns antingen massor av blommor, massor av grönt gräs eller massor av gröna buskar. Jag gillar när det är växtlighet....
 

Färgglada shorts

Jag fick ett par jättecoola randiga shorts i skattjakten runt midsommar. Alldeles unika och azum!