Night time

 
 
 
 
Jag hängde lite med Sara efter att vi diskuterat dagens händelser angående hackning, då många blivit hackade. Därav en som hade blivit utsatt för att någon gått in på hennes och skickat otrevlig post till flera personer (inklusive mig), men vi ska inte gå djupare in på det här då det kanske är personligt. Annars så tycker jag att det blir skitläskigt när sånt här händer, även om det inte händer mig. För jag är medveten om att de lika gärna kunde ha hittat mina inloggningsuppgiter. Hur läskigt är det inte att veta att det är så enkelt att bara ta över någons konto sådär? Speciellt om man har prenumeration som jag. Kommer man då kunna stänga av den eller kommer man fortsätta betala åt en främling som tagit ens konto?
Jag blir så himlans förbannad på sådant folk. Har de inget bättre för sig!?
Men alltså, tillbaks till ämnet. När jag och Sara stannade för att grilla så på den där sten/klippan vid Gröndal, där man kan se Moorlandbron, så hörde jag ett ljud som lät som häxor/katter/korpar som typ skrek. Usch vad det ljudet är otäckt alltfå. Första gången jag hörde det så trodde jag ärligt att mina mamma blev torterad där nere (hon låter nämligen så när hon skriker av rädsla. exakt så) så jag sprang ner i full fasa. Och så var det bara spelet!
 
Jag fick även syn på Starshine, så jag skyndade efter honom. Men så upptäckte jag att det kommit en ny sak där vid den högra delen av stenen/klippan, nära Grå porten. Den var alldeles grönt med sådana där avsatser och så fanns det en runsten. Det konstiga var att Starshina sprang rakt igenom jordväggen, men när jag följde efter så fastnade jag.
 
Ja, det vart ett härligt långt inlägg. Sådana har man inte haft tid med på länge. Men nu är det ju fredag så...
GLAD FREDAG!
 
 
 

Ja, visst är det otrevligt när nån hackar än! D;

Svar: Nämen Hej Pajen!
Jo, visst är det så himla onödigt...
Luna Snowwatcher

2014-01-11 // 17:59:15Namn:
Kom ihåg mig??

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/URL:

Din kommentar:

Trackback