Brist på en titel

Jag vet, jag vet. Jag måste börja spela på min dator igen (på grund av min onda far) för jag har inga bilder att dela på den här datorn. Och jag förstår inte varför han inte vill ladda ner Fraps och Gimp. Men men, nu får det bli skärpning! Jag svär på att jag ska fixa fram fler bilder... ♥
 
Har ni märkt nåt nytt då? Jag har nämligen bytt hår, igen. Jag förstår inte varför jag byter hela tiden, men jag tyckte inte att de blonda var jag, med tanke på att jag är en brunett med lockar/korkskruvar. Men, så tänkte jag ju byta till det bruna lockiga. Då såg jag ju priset på det! Sjukt dyrt!! Så jag tog ett hår som jag beundrat väldigt länge nu, nämligen det rödblonda (rödblont, säger man det?) och nu är jag sjukt nöjd ett tah framöver.

Vad händer imorgon?

Jo, som alla vet så är det ju osndagsuppdatering imorgon, såjag tänkte bara kolla vad ni tror händer imorgon. SSO-teamet har ju typ redan avslöjat att de släpper Hästön om de har lyckats fixa problemen. Men jag tror och hoppas på en Hästö. Det verkar ju så spännande att kunna ha sina hästar på en Ö! Men vart ska man sätta hästön då? Jag tror att det hamnar nära antingen hushållet Pike, Paddockön eller Jorvikstallet. Det ska bli så spännande och se!
 

Högt upp i trädtopparna

 
 

Gröndal

 
Mys med rollning i Gröndal...
 

Har ni sett terrängbanan som de tydligen håller på att bygga i Gröndal? Den börjar och slutar vid hästhagen vid Goldspurs och är som en serie av gräsplattformar som är sammanlänkade med broar och liknande...
 
Har ni förresten sett att jag registrerat bloggen på bloglovin'?

Bloglovin'

Nu har jag äntligen skaffat bloglovin' till den här bloggen! Så, jag skulle uppskatta om ni kanske känner för att följa mig. Det skulle vara guld värt, då jag inte har några hittils. Och det känns helt meningslöst att ha en blogg om ingen läser den. Så om min blogg är liiiiite bra, då kan du väl följa mig? :D
 
Follow my blog with Bloglovin

Ännu ett nytt ställe?

Jag hittade ett nytt ställe idag som ligger i Gröndal. Det är några sådana där gräsiga plattformar med en stock/bro emellan dem. Och det växer svamp i ett träd (låter inte så konstigt, men det är det). Och jag har inga bilder för jag sitter vid min pappas dator och han har varken Gimp eller Fraps. Gahh dööör...

Ja man undrar ju...

...Vad det är som händer nu. Nu stänger allt ner ett tag till. Men det är säkert på grund av att de skrivit "rosa" på de blå tightsen och vice versa...
En sån karl

 
 
Nu har det varit lite låg uppdatering, men  jag hade inte tid att logga in i fredags (vadå, det är ju fredag = familjemys) och igår så bestämde jag och en kompis att hon skulle sova över här i sista sekunden. Så, det är ju rätt komiskt att jag knappt hinner logga in på helger, då jag är ledig och borde ha tid! Men men, nu håller jag iaf på att levla min älskade Gideon. Han är sååå fiiin! Ångrar inte alls att jag köpte honom.

Strudel

För er som har missat det så är ju mitt "smeknamn" i spelet Strudel. Nu så satt jag ju och tittade på hela England bakar (vill ju bli konditor en vacker dag...) och gissa vad de bakar? Strudel såklart! Tidigare så visste jag inte vad strudel var för något, förutom att de var något slags frasigt knyte. Tja, låt mig säga att jag alltså är mat OCH efterrätt. Det beror på fyllningen! Men jag tror att om jag vore en strudel, så skulle jag ha banan, hallon och vit choklad som fyllning. Kan man ha det förresten? Det här måste jag kolla...

Smeknamnet!

Nu så har jag alltså kommit på ett smeknamn till Goldwhisper. Tack till alla som hjälpt mig, jag är ju rätt så kinkig då jag vill ha ett unikt namn. Så namnet blev... "trumvirvel"... GideonLite annorlunda, men jag tycker att det passar honom. Jag använde mig av den en sida, där det finns massor av hästnamn till antingen sto eller hingst.

Smeknamntips?

 
 
 
 
Nu behöver jag (och min tydliga brist på fanstasi) hjälp! Jag måste komma på ett smeknamn till Goldwhisper. Fram tills nu så har jag bara kallat honom Goldie när jag inte orkat skriva hela namnet, men nu så ska jag komma på ett bättre smeknamn. Och då behöver jag er hjälp. Så tipsa gärna om hemsidor med namn eller kanske nåt namn som ni kommit på! Uppskattar all hjälp jag kan få.

Mysigt med tjejerna

 Bild på mig, Freja och Cece när vi skulle iväg och handla. Myyys!

Starka hästar

Så, nu i några dagar så har jag upptäckt att hästens bakben/lår ser väldigt realistiska ut då hästen rör sig. De sträcker liksom ut sig och man kan verkligen se alla muskler och senor. Det ser så... bra ut hlt enkelt.
 
Ett kort och meningslöst inlägg, men vad är det för fel med det?

En idé

Jo, nu kom jag på en jättebra idé! Eller jättebra är den kanske inte, men det är en idé iaf. Jo, jag satt och lyssnade på en av mina favoritlåtar alldeles nyss. Brave med Sara Bareilles. Den är så grymt bra! Iaf, sen så kom jag att tänka på NFA. Vilket typ gör oss till en krigararmé från Norr. Vilket vi är ju (från Norr - Kalla Sverige). Så, är inte det typ världens bästa klubblåt! Eller?! Den är ju så bra! För krigare är väl modiga? 
Så, här kommer en lista på några låtar som (enligt mig) symboliserar NFA:
 
Brave - Sara bareilles
Warrior - Ke$ha
I see fire - Ed Sheeran
Read all about it - Emelie Sandé
Warrior - Demi Lovato
 
Sen när jag lär mig lägga in spotify i ett inlägg, då kommer nån av dom upp :)

Night time

 
 
 
 
Jag hängde lite med Sara efter att vi diskuterat dagens händelser angående hackning, då många blivit hackade. Därav en som hade blivit utsatt för att någon gått in på hennes och skickat otrevlig post till flera personer (inklusive mig), men vi ska inte gå djupare in på det här då det kanske är personligt. Annars så tycker jag att det blir skitläskigt när sånt här händer, även om det inte händer mig. För jag är medveten om att de lika gärna kunde ha hittat mina inloggningsuppgiter. Hur läskigt är det inte att veta att det är så enkelt att bara ta över någons konto sådär? Speciellt om man har prenumeration som jag. Kommer man då kunna stänga av den eller kommer man fortsätta betala åt en främling som tagit ens konto?
Jag blir så himlans förbannad på sådant folk. Har de inget bättre för sig!?
Men alltså, tillbaks till ämnet. När jag och Sara stannade för att grilla så på den där sten/klippan vid Gröndal, där man kan se Moorlandbron, så hörde jag ett ljud som lät som häxor/katter/korpar som typ skrek. Usch vad det ljudet är otäckt alltfå. Första gången jag hörde det så trodde jag ärligt att mina mamma blev torterad där nere (hon låter nämligen så när hon skriker av rädsla. exakt så) så jag sprang ner i full fasa. Och så var det bara spelet!
 
Jag fick även syn på Starshine, så jag skyndade efter honom. Men så upptäckte jag att det kommit en ny sak där vid den högra delen av stenen/klippan, nära Grå porten. Den var alldeles grönt med sådana där avsatser och så fanns det en runsten. Det konstiga var att Starshina sprang rakt igenom jordväggen, men när jag följde efter så fastnade jag.
 
Ja, det vart ett härligt långt inlägg. Sådana har man inte haft tid med på länge. Men nu är det ju fredag så...
GLAD FREDAG!