På upptäcksfärd

För någon dag sedan så var  jag på upptäcksfärd i De glömda hedarna. Har försökt komma upp på den där kullen bredvid det där gamla trädet, så jag hoppade upp på kanten till Daggbergen. Men jag kom inte fram, eftersom Gideon tydligen inte vill "gå igenom den där osynliga väggen". Jag är sur nu. Mitt uppdrag misslyckades totalt. Men jag fick en bra överblick över Daggbergen, och det är lite som på berget ovanför Jasper, där man fick stänga sin första spricka (förlåt för spoiler om du inte kommit dit). Det var svart kan man väl säga. Typ som gångar eller vägar som man kunde rida på. Så, en bild på det hela alltså↓ (spelar på min dator igen. wiho!)
 
 
Sen, så kom jag på att det finns en slags väg vid "det där gamla trädet som jag inte minns namnet på". Så då tänkte jag "om jag kunde få en bild på vad som finns på andra sidan det där stenraset". Så då tog jag en bild på det, så att alla ni får se det! Tror nämligen att det är där man kommer in till Daggbergen senare. Det är antingen det eller Devils Gap. Fast måste ändå säga att det ser väldigt mysigt ut vid den där klyftan, lite som den vi Bedrövade Dews Farm. 
 
 
Nu är ju frågan bara; vad kommer att hända? Det här måste väl ändå ha något att göra med fortsättningen på historien, eller? Jag undrar vad som händer. Kanske får vi möta Lisa eller Ann. Kanske upptäcka ännu en kraft som vi besitter? Det blir bara att vänta och se, men hoppas att det inte tar för lång tid...
Namn:
Kom ihåg mig??

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/URL:

Din kommentar:

Trackback