Morgonsol

 
Snart dags för uppdateringen! Bara några timmar kvar att genomlida...

Överraskningen

 
Okej, kanske inte så kul för er, men för mig. Jag har köpt min älskade bruna Andalusier! Jippie!!! Stor lycka till mig! Och jag visste så fort jag döpte honom vad hans smeknamn skulle vara. Han heter nämligen Thunderking (=Åskkungen) så därför kallar jag honom nu för Thor! Fast jag tänkte inte så mycket på det, så det blev Tor i chatten. Men ändå, jag älskar honoooooom! STOR HÄST! Och jag som är en medel- och liten häst-tjej! Men nu så är det gjort. Gjort är gjort och kommer aldrig igen. 

Thunderking

 
Namn: Thunderking
Tilltalsnamn: Thor
Ras: Andalusier
Kön: Hingst
Ålder: 4,5 år
Alla som följt min blogg ett tag vet att jag inte är jätteförtjust i stora hästar. Jag gillar inte deras form eller att de är så stora och kraftiga. De är liksom lite mer åt det maskulina hållet istället för det lilla och söta som jag gillar. Dock så kände jag att eftersom alla mina vänner fullkomligt avgudar dessa hästar, en av dem äger till och med bara dem, så var jag tvungen att köpa en. Thor var den finaste jag kunde hitta. Alla andra ser antingen för kraftiga eller helt enkelt läskiga ut. Thor har en vacker färg och en mycket fin gångart. Han är snabb men inte så smidig eller lätt att vända. Därför har han just nu en inriktning på galopp och trav, där jag tycker att hans kunskaper passar in bäst. Denna hästen ligger dock inte på topp på listan över hästar jag gillar, jag äger honom mest "bara för att". Annars så är en snäll och förståelig häst, kanske lite stor för min smak.

Levling på schemat

Ännu en dag tillägnas åt levling på Gideon och Persephone. Dessutom så har jag även en liten överraskning till er som inte redan sett det. Kan ni gissa vad? Hehehe, det får ni veta senare! Så, tillbaks till levling nu!
 
 

Solsken

 
 

Dagen

Jag var och sov över hos en kompis igår så det vart inte så mycket i levlingsvägar annat än att jag fick upp Gideon i level 13. Jag ska försöka varva mellan Gideon och Wintersoul när det gäller levlingen då jag egentligen inte hade tänkt köpa en ny häst förrän Gideon var färdiglevlad. Men men, jag ska nog ta och logga in nu!
 
Tack till Alice Moonstone som lämnade en kommentar till inlägget om Smeknamn till Wintersoul och som kom med den briljanta idén Persephone! Perfekt! Påminner mig om min favoritserie House of Night där hennes favorithäst heter Persefone. Så ännu ett STOOOOORT TACK TILL ALICE! :D

Min fina vita häst!

 
 

Vad som hände igår

Igår så tog min SR slut. Egentligen så borde den inte kunna det, med tanke på att den går på prenumeration. Men nu så hade mamma byt kort alltså, så då avslutades det vid den här gången. Iaf, än så länge så har jag haft månadsvis eller vad man ska kalla det, eftersom mamma och jag  kände att vi skulle prova oss fram för att se om SSO var något att lägga pengar på. Så igår, efter att i ett halvår bevisat att SSO var något för mig, så fick jag äntligen bli LT! Så nu är jag överlycklig!!
 
Så, nu vill jag alltså presentera Wintersoul! En fin krämfärgad Achaltekeer som nyss flyttat in i mitt hemstall.
 
 
PS! Smeknamnstips tas emot!

Wintersoul

 
Namn: Wintersoul
Tilltalsnamn: Persephone
Ras: Achalteeker
Kön: Sto
Ålder: 5 år
Ända sedan jag för första gången fick syn på någon som ridit på samma ras som Persephone (vilket var under min första vecka i SSO) så har jag tänkt att "en sådan häst ska jag ha". Hennes slanka kropp och glansiga ljusa färg är verkligen magnifikt. En dressyrhäst i kött och blod. Snabb och vänlig är hon men även lite bitsk ibland. Vad som helst duger inte åt denna prinsessa, endast en ryttare som hon verkligen litar på får lov att rida henne. Om man lär känna henne så kan man verkligen känna att hon är så mycket mer än bara en vacker häst. Hon är viljestark och bara hon vill så kan hon lyckas med allt.

Ny design... igen!

Om ni inte redan ser den, så råder jag er att uppdatera sidan, för nu har jag fixat en ny design! Så jag fick en idé i förrgår kväll om att försöka redigera ställningen på en bild. Det bara kom till mig och jag avskyr ju min lila design just för att den är lila. Så, en blå design med glitter istället. Kan det bli bättre än glitter. En header med mig som tittar på snön, vilken gör mig till en snötittare, alltså snow watcher. Så, det var alltså därför jag helt oväntat satte mig och gjorde en design idag! Tada!!
 
Vad tycker ni?

Fler hästar

Gick in och kollade på uppdateringen alldeles nyss! Herregud vilka fina hästar det var! Speciellt den vita som jag glömt namnet på! Har ju länge planerat att ha en häst som ska heta Wintersoul, Vintersjäl i svensk översättning. Och nu har den perfekta hästen kommit. Det gäller bara att spara för mig nu!
 
Så nu är det dags igen. Jag ska välja smeknamn! Den här gången är jag ute i god tid, men jag skulle gärna ta emot ideér från utomstående. Så, har ni nån idé så är det bara hojta till! Eller vad man nu säger...

Onsdag!

Och så ska man självklart vara sjuk. Suck... Mår illa och har jätteont i magen idag. Kan iof vara influensa då den sprids på skolan just nu. Lite tråkigt är det ju att jag säkert inte kommer att få spela SSO då mamma tror att det är därför jag är sjuk...
 
Sitter i min säng just nu och bloggar från mobilen (i hemlighet). Tror att jag ska sova nu, så vi hörs!

Fatal error...

Det var det! Jag ger upp! Försöker levla Gideon till level 13 men får fatal ungefär var 10e minut. Grymt irriterande när allt slutar funka mitt i ett lopp! Så, det blir nog inga fler inlägg här för idag. Vi får se om jag ens orkar försöka...
 
Oldie på mig och Gideon ↑

Introduktion - Om mig

Vem är personen bakom Luna egentligen? Ta och lär känna mig!
 

Jag är alltså en tjej på 13 år som bor i en liten bit utanför Sundsvall. Lystrar till namnet Lovisa eller Lollo i vanliga fall men Lollo Anka Plutt den sista kan ju också funka.
 
Jag är en glad tjej som har en förkärlek till leggins och Imagine Dragons. Är allmänt förvirrad och av någon konstig anledning så kommer jag endast ihåg sådant som nämns i skolan. Jag har vääääärldens sämsta humor och är väldigt osocial. Dock så är jag jättesocial ibland. Jag trivs att umgås med mig själv, läsa böcker och sitta vid datorn. Rita är också roligt men bara om man ritar ögon eller fula hästar, för det är det enda jag kan. 
 
Mitt största intresse är bloggdesign. Jag fullkomligt älskar att koda designer. Så det lär ju dyka upp nya lite hipp som happ.
 
Just SSO började jag inte spela förrän den 19e Juni 2013 och tidigare så har jag spelat både Star Academy och de vanliga Starstable, då jag var medlem i både Pollux och TL-klubben (numera kallade Pennygirl och GIRL:IT). I själva spelet så är jag väldigt osocial, eller social, det beror på vilka personer jag pratar med. Jag är inte så förtjust i just främlingar, men personer som jag hört talas om, känner eller chattat med lite innan är jag ofta vänskaplig med. Dock så får jag ofta vänförfrågningar angående SC och SR eller bloggdesign så jag svarar alltså inte på sådana om jag inte känner personen lite först. 
 
Nu vet ni lite om mig!
 

Alla ♥ dag

Imorgon är det alla ♥ dag! Ska mysa framför lite romantiska filmer med mina kompisar och gråta över en burk glass. Men det kommer säkert att bli kul ändå! Så, ni kommer inte att nå mig via sociala medier, spelet eller via bloggen. Men, jag överlever nog ändå!
 
 
Gillar de fina kläderna, men mest den rosa klänningen/tröjan. Det var riktigt mysigt att logga in och se allt fint pynt som fanns. Och så hörde jag om någon bana på Everwind som orsakade fatal, men som jag själv inte hann prova. Men men, det är ändå roligt med de nya uppdragen då man får leta efter kärleksbrev. Nu har jag alltså 4/10 kvar, och jag som trodde att det skulle vara svårt och att man skulle vara tvungen att kuta runt och leta de som stjärnorna...