Något jag stör mig på

Bland alla saker man kan störa sig på om SSO så finns det en speciell som jag verkligen stör mig på. Det är dessa profilbilder som man fick när den nya hemsidan lades upp. Jag tycker att nya hemsidan är jättefin och så men just detta med profilbilderna fattar jag inte. Nästan alla har olika bilder men det jag inte förstår är varför man inte kan ändra dem. Jag till exempel fick en bild på en tjej med långt blont hår. Men så ser ju inte jag ut i spelet, alls. Är det bara så här för mig? Så varför kan man inte ändra dem? Det skulle vara jättebra om man kunde komponera själv med hår och sånt.
Här är min som ett exempel.

Jaaaa!

Det känns verkligen inte som 3 månader sen vi hade huvuduppdrag senast. Fast måste säga att sommaren har gått riktigt fort i år. Senast igår så pratade jag om när det skulle komma huvuduppdrag igen med tanke på urträdet i Firgrove och allt annat som hänt. Och nu är de här! Wiiie :D

SSO lusten är tillbaks

Jag har känt att jag inte riktigt velat spela SSO så mycket under sommaren. För det mesta har jag faktist bara velat njuta av sommaren. Att kunna vara på en badstrand en hel dag eller att bara kunna ha övernattningar med sina vänner. Dock så känns det som att sommaren tar slut nu. Mina föräldrar började till exempel jobba igår, så för det mesta så sitter jag bara här hemma i värmen. Känner att jag faktist börjar får tid för SSO igen. Så man kan säga att jag förhoppningsvis är tillbaka som alltid.

Ny header på plats

Med tanke på att den förra headern var hemsk så tänkte jag att jag kunde ha denna just nu. 
 

Nattredigering

Vilken härlig det varit idag. Först vart jag överraskad vid frukostbordet med sång och en present. Kan säga att efter all denna längtan så äger jag äntligen en ritplatta. Nämligen en Wacom Intuos Creative Pen & Touch. Den funkar jättebra hittils, även om jag har väldigt mycket kvar att lära mig. Drog dock iväg till min vän som äger en pool senare under dagen och lyckades slå i foten i poolstegen när jag dök. Men annars så har denna dag varit bra.
 
Bara för att försöka lära mig lite tekniker och sådant så satte jag mig faktist ner och redigerade en bild på mitt senaste tillskott, Bonnie. Måste säga att resultatet tyckte jag blev rätt så bra faktist. 
 

Idag är min dag

Exakt 14 år bakåt från och med då detta inlägg publiceras så föddes jag. Så idag ska firas med tårta och släktkalas. Vi får se om jag hinner logga in något på SSO ikväll.
 

Nytt hår och ny häst

Jo jag glömde ju säga att förra veckan så köpte jag mig ett nytt hår. Har saknat att ha någon naturlig färg på ett tag nu och detta håret var så himla fint. Kände att jag skulle överge min gamla stil ett tag nu. Ut med det gamla och in med det nya.
 
Ikväll har vi även fått ett nytt tillskott i Snowwatcher familjen! Söta Autumnjoy, eller också kallad Bonnie, är en livlig Tinker. Hon fick bli min tidigia födelsedagspresent till mig själv. Känner att bland alla tinkerhästar så var denna verkligen min favorit.
 

Mycket händer

Jag har inte bloggat något alls den senaste veckan/veckorna sedan jag kom hem från min stuga. Det är sommarlov och jag har helt enkelt inte prioriterat bloggen så mycket som jag kanske borde. Men mycket har också hänt. Bland annat så fyller jag 14 år om bara 2 dagar och igår var det dessutom första gången som jag hängde med min vän Lily Moonnight utanför skolan. Jag har även gått med i klubben Rainbow Dragons, så det ska bli kul och prova på det ett tag.
 
Vi hade även världens åskoväder inatt. Det bara dånade utanför fönstret och varje gång blixten slog ner så dog strömmen ett litet tag. Så nu kan vi ju säga att jag inte är den piggaste personen direkt.