Ohh flammor

Mhihihhihi jag gillar de här flammorna! Och så var det ju det där paketet som var borta... SPÄNNANDE! 
Och det här med globalchatten var ju spännande. Flyttade just till Valedale eftersom det skulle vara lite avlägset. Hoppas nu inte att det blir full kalabalik där med reklam och typ "GÅ MED I MIN KLUBB!". Men annars verkar detta som en intressant idé.
 

Snygga tävlingsoutfits

Jo angående det... Undrar vad folk tror om mig när de ser mig springa runt så här? xD
 

Lite besviken

Bloggen har fått stå tom i några dagar nu. Har nämligen sysslat med lite olika saker. Bland annat en bloggdesign åt en tidigare medlem i NS, en bloggdesign åt en nuvarande medlem och en ny design åt mig själv (redan tröttnat på denna, header och allt är helt katarstrofalikst). Provar en ny teknik som jag lärde mig för såååå länge sen men som jag inte provat. Konstigt med tanke på att det blir så himla snyyyyyyggt! Haha det där lät lite egoistiskt, men jag lovar att detta blir azum.
 
Det är nu även så att jag upptäckt att en tjej kopierat material från min blogg. Hon har då kopierat ett helt inlägg och även fått beröm för det. Hon har även tagit text och bild från andra bloggare (dock så har dem som jag känner till redan upptäckt det) och hon har troligtvis tagit från andra också. Det som stör mig mest är nog att men ens får idén att ta någons arbete och själv ta cred för det. Jag menar, vad gör man när någon till slut upptäcker en? Det håller ju aldrig i längden. En vacker dag så inser väl folk att de sett detta förut? Tänker dock inte lämna ut vem denna personen är, känner inte för att hänga ut nån direkt. Har även mejlat henne och bett henne att antingen ta bort hela inlägget eller skriva att det är jag som är upphovsman på inlägget. Kan även tillägga att jag rätt så besviken. Vad har hänt med vår generation? Att man bara tar och tar. En sak är det ju att skriva ett eget inlägg om samma ämne, fast med sina egna ord, tankar och åsikter. Men att en person lagt ner sina egna tankar på en text för att någon annan senare ska sno det ifrån dem. Som att låtsas att man är en annan person än sig själv. Trodde dock inte att detta skulle hända då min blogg inte är så stor. Har som högst fått runt 12 medlemmar, så mycket läsvärt är det inte. Bara jag som skriver av mig mina tankar om ett spel. Kunde nog aldrig drömma om att någon hittat hit, till min blogg, och tänkt att man kanske ska kopiera detta inlägg och sen ta all cred för det. Som sagt, det gör mig ledsen.
 
Så tänk på det. Att folk kanske lägger ner tid och själ i något. Det är inte bara att ta.

Typ bloggfri dag

Detta blir ungefär en bloggfri dag. Kommer inte att kunna använda min dator idag eftersom jag ska sova över med en kompis. Så bloggen får stå tom tills imorgon, om jag inte hinner göra något tidsinställt.
 
Ha det bra fram tills dess!/Luna-som-bloggar-från-mobilen

Angående huvuduppdragen

Jag sov ju över igår, eftersom jag eventuellt inte skulle hinna spela idag (nu vart det så att jag är sjuk så då blev det inget). Jag älskade verkligen effekterna och själva storyn (även fast jag trodde man skulle få hoppa in i Pandoria och rädda Lisa). Men jag vart så besviken när uppdragen bara varade i 2 dagar. Jag trodde ju att vi åtminstone skulle få lära oss lite mer om stjärnans cirkel och den helande kraften. Men nej, man fick inte göra det. Så nu hoppas jag på att nästa huvuduppdrag ska handla antingen om det eller kanske om Anne som just nu troligtvis hänger i Pandoria. Jag menar, tänk er en färd in i Pandoria. Hur azum skulle inte det vara?! Jag har alltid drömt att få åka dit! Dels kanske för att jag gillar rosa. Men lite action och sånt skulle bara vara för häftigt! Fast om de skadar min häst igen så kommer jag att skrika ännu högre, haha.
 
Sen ni som mötte mig under uppdragen, om jag nu inte iggade er, såg säkert att jag har köpt en ny häst. Smokedancer heter han. Dock tänker jag inte säga vilken ras än. Det får ni se snart.

Smokedancer

 
Namn: Smokedancer
Tilltalsnamn: Dalton
Ras: Jorvikisk ponny kat. C
Kön: Hingst
Ålder: 3 år
Jag har alltid älskat ponnyer och grå hästar så det föll helt naturligt att jag köpte Dalton så fort jag bestämt mig för att han var värd pengarna. Han har den perfekta färgen och är helt urgullig. Även om han är väldigt långsam så är han den busigaste och gladaste hästen jag haft. Även om det blir mycket skutt, bakut och tvärbromsningar under våra ridturer så skänker han verkligen glädje åt vilken person som helst. Precis som Minna så duger han inte precis till så mycket. Han är varken elegant, bra på att hoppa eller särskilt snabb. Lättstyrd är han som sagt inte heller. Men det söta väger liksom upp för allt det dåliga.

Min levlingsrunda

Tar och följer strömmen!

1. Svåra Gröndalstävlingen (om jag nu låser upp den)
2. Gröndalstävlingen
3. Jorvikstallets tävlingar
4. Jarlaheimstävlingen
5. Fort Pinta-banan
6. Ponnyloppet (eventuellt skippa om man inte har en ponny)
7. Firgroves tävlingar
8. Zombie horse pole bending apocalypse-tävlingen
9. Valedalesjöns tävlning
10. Hollow Woods-tävlingen
11. Observatorietävlingen
12. Kanintävlingen
13. Väderkvarnstävlingen
14. Steves lopp
15. Marleys tävlingar
16. Galoppbanan
17. Vingårdens tävlingar
18. Trädgårdstävlingen
19. Ridhusets tävlingar
20. Jaspers ridban (fram- och baklänges)
21. Emmas skogsbana
22. Den klassiska äppeltävlingen
23. Stall Gyllenbladets tävlingar
 
Min runda kanske är lite annorlunda en de flestas, eller inte.

Pandoria inspirerad redigering

Strolling down the paths in Pandoria...
 
Detta är då alltså en redigering med lite inspiration ifrån Pandoria (med tanke på dagens uppdrag). Satt faktist och googlade på bilder till "den hemliga stenringen" för att kunna ha några bilder att gå på när jag gjorde tecknen. Så ja... inte speciellt imponerande, men men. Den duger helt klart för mig!

VADÅ SPÅRAR UR?!?!?!?!

JAG HAR BARA VÄNTAT PÅ DEN HÄR STUNDEN I... LÅT MIG SE... TYP 7 MÅNADER!!!!!!!!!!!
Jag är en lycklig flickaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Så  nu sitter jag här och klickar på uppdatera-knappen och svär till vad man nu svär till att det ska gå att speeeeelaaaaaaaa! Och redigerar en bild i sann Pandoria anda. SNÄÄÄLLA LÅT MIG FÅ LOGGA IIIIIIII

Till kära NS

Har alltid tyckt att det är konstigt med alla som säger att "de älskar sina klubbar". Men nu förstår jag dem faktist. Här har bloggen fått stå tom under tiden som NS bara växt och växt. Vi är nu en klubb med över 30 underbara medlemmar som jag älskar. Och de första eventen under vår "lära känna-vecka" har gått så bra! Så nu ägnar jag nästan all miin tid åt NS. Jag älskar er ♥
 
Så därför tillägnar jag denna låt till er.

Dagens outfit

Dagens färgglada påskoutfit. Den är... rosa!

GLAD PÅSK!

Tänkte kika in och hälsa Glad Påsk till er alla! Det är ju påskafton idag och jag har redan fått ett stort påskägg nu på morgonen. Och det bästa av allt, man får äta det före middagen (stackars mig som annars inte får det)! Men nuuu är jag glad! Vi har även fått in jääääääättemånga härliga medlemmar till NS, så nu känns mitt humör på topp. Vi körde även ett litet oplanerat event igår på kvällen, med lite disco och smålekar som kurragömma, under hökens vingar och hunger games, i Fort Pinta. Så jag hade alltså en grymt härlig kväll igår! Skypade även med Lily och Tilda under tiden så när vi skulle köra lite hungerspel så kom då Lilys bror in till henne och började högläsa ur vår chatt. Mycket vackert, med mycket skrattanfall. Haha. Tänk på att NS fortfarande tar in medlemmar, så det är bara att kontakta någon av oss. 
 
Fick även ett litet ryck när jag såg Esmeralda Silverforce's inlägg om hennes fina skrivbordsbakgrund. Så jag satte mig ner och gjorde en i ren SSO-anda. Innehåller allt jag tycker om. Gult, regnbåge och SSO. Även mitt namn, som jag suddat ut nu. Tycker verkligen om den. Så tycker att ni ska kika in hos Esme och kolla på hennes nu!

Varför...

...måste jag alltid köpa nytt hår? Nu fick ju jag ta och göra mig en ny header, som för övrigt inte blev så väldigt vacker. Men men, jag känner att det är svårt att gå in i några speciella redigeringsprojekt när man inte har någon slags ritplatta att rita med. För att rita är jag väl något bra på. Fast inte på datorn. Men nu fick det i alla fall bli en ny header. Och ny sidbild kommer när jag känner att jag har tid och ork.
 
FAST DESSUTOM SÅ ÄR DET LOV! Så då borde jag ha tid och ork tycker man, men egentligen så vill jag bara logga in på SSO och levla. Fast jag orkar egentligen inte det heller. För jag är trött, även fast jag sov till klockan 12 idag...

Wiho, eller nä

Okej så idag slog alltså NS upp dörrarna för första gången! Det gick väl sådär... Vi har tre medlemmar faktist! Jag, Lily och Tilda! Wiiiiiiiieee... Så vi är ju jättetagg på detta med klubb längre. Så vi höll till i Silvergladebyn och gjorde liiiiiiiite reklam. Men vi försökte locka till oss medlemmar och två stycken nappade. Men de smet... Så nu är vi nere på tre, precis som förut. Men vi ger inte upp för det! Nu har vi jobbat stenhårt med detta och vi ska lyckas!
 
Så om ni är intresserade så dår ni gärna kontakta mig, Tilda eller Lily. Tipsa även vänner och så, om ni vill. Det är ju inget måste. Men det skulle göra vår dag.
 
Ni som följer mig på instagram vet ju att jag kan ha lagt upp liiiite mycket inlägg om NS. Men hoppas att ni inte blvit för uttråkade bara... Ops! Klubbloggen hittar ni förresten HÄÄR. Och vi kommer förmodligen och försöka igen antingen imorgon eller på fredag, så då är ni välkomna att komma förbi om ni är intresserade! :D

North Swans

Japp. Jag, Tilda och Lily gick och gjorde en klubb. Just nu så filar vi på klubboutfit, blogg, mail och schema. Vi kommer säkert att börja ta in medlemmar snart!