Marios grejer

Tjenare!
Idag så vart jag populär eller vad det nu var med AAE. Det var ju asmånga uppdrag med Mario idag!
Jag skulle iaf  hjälpa honom och bära ner en massa saker till linbanan. Liksom, helt sjuka saker som uppstoppade hajar! XD Det var ju inte klokt! Höll ju på att garva ihjäl mig här hemma!!
 

Och så önskar jag ju faktist att man skulle kunna klappa grisarna i Sunfield gården/Jorvik stallet. De är ju så himla sööta!! Skulle bara vilja krama ihjäl dem. Tillbaka till ämnet. Man kommer ju inte in till grisarna i Sunfield gården utan att hoppa in dit med hästen, även fast jag skulle vilja gå dit själv, liksom utan hästen. Men när jag sedan skulle hoppa upp på Moon så sprang jag rakt igenom honom och staketet, så istället blev jag fast utanför och han innanför! Helt tvärtemot vad jag ville! Jag är ju helt omöjlig. Igår Jarlaheim och idag grisarna!
 
 
 
Ehh... En haj?
 
 
 
Vilken är er favoritdel i Skördebygden? Kommentera gärna!
 

Första inlägget.... BLABLABLA!

Hejsan Svejsan! Nu skiter vi i det här "första inlägget" snacket, för det behövs inte eftersom det här bara är en ny blogg!! Den ser precis ut som den gamla och jag hoppas att alla som läser är nöjda med det?
 
Kul att du läser min sso blogg förresten! Väldigt trevligt. Snällt av dig!
 
 

Iaf, idag så red jag runt i Jarlaheim när jag helt plötsligt sjönk ner till knäna i golvet! Sen så ramlade jag ner under Jarlaheim också! Och det är trångt där, bara så att ni vet. Inget jag rekomenderar att prva! XD
Sen så ramlade jag ner en gång till! Jag är ju sååå duktig! Inte.
Det är ju så hiiimla jobbigt att ringa för upphämtning (hemstallet ligger 1 minut därifrån)!
 
 
 
 
GAHAHAHA!!! Jag lyckas med det omöjliga! :D