Paus

Hej!
 
Tänkte bara berätta att jag kommer att ta en bloggpaus den här veckan. Jag har 5 (!) prov den här veckan och jag måste plugga. Jag kanske kommer att logga in till helgen, men bara kanske. Jag jobbar på lite saker IRL också, man vill ju inte strunta i sånt!
 
Så hej då så länge!
 
 

Levlar

Hejsan!
 
Det är såå himla jobbigt att levla hästar att jag snart dör! Det är så himla mycket jobb! Tävling hit och tävling dit! Och hästen är ju så långsam ända fram tills då man levlat klart den, så man måste ju göra det. Jag levlar ju även en ponny och det tar 1 946 378 502 år! Men det måste göras och jag litar inte på att be någon annan att göra det åt mig! Så nu får jag helt enkelt stå ut!

Bjuder på en smått redigerad bild.
 
 
 

Frågor om SC

Till alla er som frågar mig efter SC. Jag är så himla trött på de (nämner inga namn) som frågar efter SC. Jag kommer inte att köpa varken SC eller SR till er! Mina anlednignar är:
  1. Jag kommer att säga NEJ även fast det är för goda gärningar.
  2. Jag får inte köpa SC.
  3. Jag har knappt några pengar.
  4. Det är oförskämt att bara bli vän med folk för att få SC/SR.
Så därför så är det inte nödvändigt att ni gör det tack!
 
 

Ny design

Som alla säkert har sett så har jag en ny design! Det är ju inte jag som faktist gjort själva grunden till den, men jag har ändrat jättemycket! Jag ska även lägga till en scroll-to-top pil.
 
Jag är väldigt nöjd med den. Den ger hela bloggen ett mer professionellt utseende. Lite snöigt och mysigt nu när det är vintertid snart!
 
Och inläggen då? Ber om ursäkt för de konstiga inläggen om mina hästar, men de var nödvändiga för menyn i toppen på bloggen. Jag kommer i framtiden att göra så varje gång jag köper en ny häst.
 
 

Midnightwarrior

 
Namn: Midnightwarrior
Tilltalsnamn: Minna
Ras: Jorvikisk ponny kat. C
Kön: Sto
Ålder: 4 år
Minna var den första ponnyn som jag köpte. I början så var jag lite orolig över hur det skulle gå, eftersom hennes silver dapple-färg inte var särskilt tilldragande för mig. Anledning till att jag egentligen köpte henne var för att hon var så pass billig jämfört med de andra ponnyerna. Dock måste jag säga att denna kraftiga och matglada ponny verkligen har blivit en favorit för mig. Jag älskar allt med henne. Hennes bruna ögon, knubbiga kropp och magnifika färg. Skulle inte ens tvivla om någon frågade mig vilken som var min favorithäst. Enligt mig är hon helt enkelt perfekt, även fast hon är långsam och knappast duger till något annat än att vara söt.

Moonspirit

 
Namn: Moonspirit
Tilltalsnamn: Moon
Ras: Jorvikist varmblod
Kön: Hingst
Ålder: 9 år
Moonspirit är min första häst och är en fin westerninriktad häst. Han har följt mig genom många av mina äventyr i SSO och ibland så blir han lite bortglömd. Han är en vänlig och trogen vän som skulle kunna gå genom eld och vatten för sin ägares skull. Alltså, en riktigt bra startarhäst. Snabb, stark och tävlingsinriktad är han. Dock så finns det alltid tid över för att busa eller kanske äta en och annan apelsin. En härlig pojke som jag aldrig kommer att överge.

Bild från igår

Jag hinner förmodligen inte logga in på sso idag eftersom jag ska plugga inför ett prov. Därför så bjujder jag på en bild från igår, då jag hämtade ägg åt Mrs Packard.
 
Jag jobbar för fullt med att lägga in bilder och sånt till den nya designen, så om ni ser några konstiga inlägg så är det ingen fara!
 
Tänkte även tipsa om en bra sida som man kan ladda ner gratis bloggdesigner på. Den heter designadinblogg.se och den är jätterbra! Du kan även få designtips HÄR.
 
 

Trixar med design

Framöver så kommer det att bli rätt så dålig update eftersom jag håller på att fixa lite i en ny design. Den kommer säkert upp senast på fredag.

Så fram tills dess, ha det bra!

Jag ser det snöar!

Jag ser det snöar, jag ser det snöar det var väl roligt! Hurra!
 

Det är snööö!! Tänkte lite på att bloggen heter "snowwatcher" typ snötittare eller nåt på svenska. Så det blev i alla fall snö på bloggen! Jippi! Vill ni veta nån annan som har snö på sin blogg, kolla in Sofies blogg ;)
 
Jag hoppas att alla tycker om det. Jag tyckte att det blev fint. Fast jag får fixa lite med den, för snöflingorna åker för långt åt höger!
 
 
Har ni sett den nya headern? Den vart inte så bra, men jag är nöjd ändå!

Provar

Nu kör vi ett snabbinlägg här! Jag har gjort en sån där liten bild med mitt namn som jag tänker sätta nedanför varje inlägg i framtiden. Mycket vackert!


Ny look för mig!

Hejsan alla Jorvik fans!!
 
Jag har köpt nytt hår och nytt smink!! Jag tyckte att det behövdes förändring. Halloween är ju över och jag känner inte för att vara vampyr nu. Även fast jag måste vänta i 1 år innan den kommer tillbaka. Så det fick bli en rosa söt liten sminkning och ett lockigt och VÄLDIGT ljust hår. Jag tyckter att det vart rätt så gulligt! ^^
 
 
Gillar ni det?
 
Haj då! (Hammarhaj!!)

Tillbaks!

Haha! Nu blir det ett fjantigt "förlåt-för-dålig-update" igen! XD
Men jag har mina anledningar till varför jag inte bloggat: Jag hade inget att blogga om helt enkelt!
 

Eller jo. Jag har hann med att hitta alla spöken! Fast, det gjorde jag för typ en vecka sedan. Jag har i alla fall hunnit med att köpa en ny rosa outfit till Minna! Yay!!! Ja, och det var väl typ det enda jag gjort. Eller faktist! Jag ade piknick i min ensamhet, fast med Minna!
 
Filt: Valedale
Sadel: Fort pinta 
Träns: Silvergladebyn
Benlindor: Fort pinta
Rosett: Fort pinta
 
Vad tycker ni om outfiten?

Köpa hår?

Hejsan Svejsan!
 
Nu är det dags för mig att köpa hår! Jag har gjort en liten "köpa-nytt-hår" runda, så nu behöver jag hjälp att bestämma mig.
 
 
Kommentera vilket ni tycker är snyggast!

Halloweendisco

Igår så var jag på halloweendiscot med Alicia Mcbaker. Jag vart lite besviken faktist. Jag vet att det ligger mycket arbete bakom det, men jag ville så gärna att det iaf skulle ha vart nån ny musik eller kanske spöken som dansade! Det hade varit så coolt ju! Men vi hade jättekul ändå. Sen kom Cece också, så då vart det dubbelt så kul!
 
Vi hörs väl nån gång!

Snabbt!

Hej igen!
 

Nu blir det ett litet snabbtt inlägg här! Jag sitter och spelar med min friendo Alicia Mcbaker (Wilma Northbard). Hon och jag har hamnat på olika servrar, men nu så lånade hon en gubbe så nu kan vi spela tillsammans!
 
Jag tycker att alla ska lägga till Alicia Mcbaker eller Wilma Northbard som vän! Kom ihåg att vara extra snäll med henne för annars så ÄTER JAG UPP ER I SÖMNEN!
 

Hej då! :D