Senaste uppdateringen - Araberna har kommit!

 
Det jobbiga är ju att jag inte har ens 400 sc, så jag får ju vänta ett tag med att köpa en.
 
Kaos på Goldspurs gård! Alla vill köpa och titta på de nya hästarna (inklusive mig), men det är så fullt där att jag än så länge får nöja mig med att dregla över bilden där ovan.
 
 

Ny låsfunktion!

Guess what!? Det har kommit en låsfunktion till grishagen på Sunfieldgården! Man kan nu öppna grinden och så stängs den efter ett tag. Det här tycker jag är jätteeffektivt med tanke på att jag i tidigare inlägg önskat mig ett sätt att komma in dit. Och nu kan man göra det! How awesome!?
 
 
 
 
 

Woops! Ny header igen!

Ser man på! En ny header! Jag satt och försökte redigera en bild för första gången, ni vet med fint hår och solljus, och det vart så bra att jag kände att jag ville ha den i en header. Så nu bytte jag header! Igen! Den är rätt så lik den gamla, med snöflingorna alltså. Men jag är grymt nöjd med den endå.
 
En lite random bild på det hela...
 
 
 

...

 

Designtips - Skugga & Runda hörn

 
 
Om du vill ha skugga bakom t. ex. dina inlägg:
 

Börja med att kopiera följande kod:
 
-webkit-box-shadow: 0px 0px 8px #888; -moz-box-shadow:0px 0px 8px #888; box-shadow: 0px 0px 8px #888; } 
 
Klistra sedan in koden under #content, om du vill ha skugga runt dina inlägg, eller någon annanstans där du vill ha skugga.
 
 
 
Om du vill ha runda hörn på bloggen:
 
Kopiera denna kod:
 
-webkit-border-radius: 15px; /* Saf3-4, iOS 1-3.2, Android <e;1.6 */
-moz-border-radius: 15px; /* FF1-3.6 */
border-radius: 15px; /* Opera 10.5, IE9, Saf5, Chrome, FF4, iOS 4, Android 2.1+ */
 
Sedan så klistrar du in den, precis som med skuggan, där du vill ha den t. ex. under #content

Julkänsla

Loggade in på sso idag och upptäcker att snön har kommit! Man får en sån julkänsla när man ser all snö och julprydnader! Jag gjorde mina typ 2 veckor försenade julupddrag och det var jättemysigt. Nu ska jag bara springa runt och titta på allt! 
 
(Jag köpte även ett nytt smink!)
 
 

Back on track

Nu är jag tillbaka! Efter en liten paus så är jag nu alltså tillbaka! Jag har varit lite upptagen på sistone och knappt hunnit med varken sso eller att blogga. Men nu så hoppas jag att jag ska kunna bli mer aktiv igen! Så Hej igen!