Tinkerhästar

(Bild från SSO´s hemsida) 
Jag tror att alla redan märkt att tinkerhästarna har kommit! Som vanligt när det kommer nya hästar så är det då 3 olika färger. Tycker att deras gångart är så snygg att det inte finns bättre. Älskar allt med dem. Deras man, deras färg, de där grymt söta ögonen, den nya formen och att de inte är så mycket större än den vanliga starthästformen. Det kommer helt klart att bli ett framtida hästköp för min del. Gillar alla starkt, synd bara att jag kommer att behöva vänta hela sommaren för att köpa en. Är dessutom hemma idag eftersom jag har en sådan jobbig förkyldning, vilket är ett plus när det är onsdag.
 
Jag har dessutom för första gången i mitt liv spelat ut ett av mina SS-spel. Spelade ut Sommarryttaren i fredags. Hade ingen aning om att man skulle få åka iväg på Lone Star Rodeo. Blev helt chockad så jag köpte bara den snyggaste hästen lite snabbt på måfå. Känner att det är på god tid att jag spelar ut Höstryttaren och kanske att även hitta mitt Vårryttaren som varit mystiskt försvunnet i ett halvår.
 

Bara för att jag tycker så synd om dig funderar jag på att köpa 1000 sc till dig nästa dubbla sc helg, men jag får se...
~Li

Svar: Noo jag behöver klara av det här. Jag ska lära mig att spara! xD
Luna Snowwatcher

2014-06-04 // 18:34:57

Kom på att du kan få provrida min Tinker nån dag :) Jag är ju som sagt snäll xD
~Li

2014-06-05 // 19:22:16Namn:
Kom ihåg mig??

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/URL:

Din kommentar:

Trackback