Introduktion - Om mig

Vem är personen bakom Luna egentligen? Ta och lär känna mig!
 

Jag är alltså en tjej på 13 år som bor i en liten bit utanför Sundsvall. Lystrar till namnet Lovisa eller Lollo i vanliga fall men Lollo Anka Plutt den sista kan ju också funka.
 
Jag är en glad tjej som har en förkärlek till leggins och Imagine Dragons. Är allmänt förvirrad och av någon konstig anledning så kommer jag endast ihåg sådant som nämns i skolan. Jag har vääääärldens sämsta humor och är väldigt osocial. Dock så är jag jättesocial ibland. Jag trivs att umgås med mig själv, läsa böcker och sitta vid datorn. Rita är också roligt men bara om man ritar ögon eller fula hästar, för det är det enda jag kan. 
 
Mitt största intresse är bloggdesign. Jag fullkomligt älskar att koda designer. Så det lär ju dyka upp nya lite hipp som happ.
 
Just SSO började jag inte spela förrän den 19e Juni 2013 och tidigare så har jag spelat både Star Academy och de vanliga Starstable, då jag var medlem i både Pollux och TL-klubben (numera kallade Pennygirl och GIRL:IT). I själva spelet så är jag väldigt osocial, eller social, det beror på vilka personer jag pratar med. Jag är inte så förtjust i just främlingar, men personer som jag hört talas om, känner eller chattat med lite innan är jag ofta vänskaplig med. Dock så får jag ofta vänförfrågningar angående SC och SR eller bloggdesign så jag svarar alltså inte på sådana om jag inte känner personen lite först. 
 
Nu vet ni lite om mig!
 
Namn:
Kom ihåg mig??

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/URL:

Din kommentar:

Trackback